BB Re:form alakformálás
Re:form kezelések

Kavitáció

Kavitáció

A kavitáció zsírbontás egy olyan noninvazív beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre.

Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb vívmánya

A kavitációs zsírbontás egy olyan noninvazív beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre.

Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. Így a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak.

A kezelés teljesen fájdalommentes, enyhe melegségérzet és ciripelő hang tapasztalható a kezelés első és második fázisában.
Tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredménnyel jár. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra az adott területen 1–2 ruhaméret csökkenést eredményezhet egyéni adottságoktól függően.

BB Re:form kavítáció hatása

Non-invazív beavatkozás, melynek célja a zsírsejtek végleges lebontása nagyteljesítményű ultrahang hullámok segítségével. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak.

A kezelés teljesen fájdalommentes, enyhe melegségérzet és ciripelő hang tapasztalható a kezelés fázisában.

 • Has
 • Comb
 • Csípő
 • Fenék
 • Kar
Kavitáció - kezelt területek

A folyadékbevitel fontossága

 • Minimum 2-2,5 l folyadékot kell meginni naponta, ellenkező esetben nem indul be az a szintű anyagcsere folyamat, amely szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.
 • Kezelés előtt 1 órával már ne együnk, viszont lehetőség szerint minimum 1 liter folyadékot fogyasszunk
 • Az optimális (látható és érezhető) eredmény eléréséhez végig kell csinálni egy kúrát (8-10 alkalom egyéntől függően)
folyadék fogyasztás

Intenzív alakformálás

A kavitáció intenzív alakformáló, amely körméret-csökkentő kezelés nemcsak centiméterekben mérhető eredményeket hoz (mivel a lerakódott zsírsejteket szétrobbantja és rádiófrekvenciával feszesíti a bőrt miközben serkenti a nyirokkeringést és méregtelenít), hanem gondoskodik a kezelt terület feszességének visszaállításáról is. Emellett pedig a narancsbőrt elsimítja.

A kezelt felületen nem ereszkedik meg a bőr, hanem láthatóan sokkal feszesebb lesz. Akár már az első kezelés után is látható és érzékelhető az eredmény, természetesen egyéni tényezőktől függően.

kavitáció hatása

Kavitációs kezelések - javaslatok/árak

Személyedre szabott kezelések a minél gyorsabb és hatékonyabb eredmény eléréséhez.

Minden esetben az első kezelés előtt egy konzultáció keretében megbeszéljük a céljaidat, és azokat a testrészeket, melyen változtatni szeretnél.

Heti 1x

Amennyiben vállalod, hogy az ajánlott folyadék mennyiséget beviszed a kezelések alatt, akkor heti 2x végezhető ez a kezelés.

30-40 perc

kezelés-időtartam

Folyadék

Minimum 2-2,5 l naponta

   BB Re:form nyitási akció - Beauty collagen
   Bb Re:form Nyitási akció

   Ajándék

   Légy az első 5 szerencsés vendégünk egyike, vásárolj legalább 3 alkalmas alakformáló bérletet, és megajándékozunk egy 15.000Ft értékű Beauty Collagénnel!

   Foglalj időpontot és látogass el szalonunkba!