BB Re:form alakformálás
Re:form kezelések

RF kezelés

RF kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés jótékonyan hat a kollagén termelésére a bőrben, amely az arc fiatalságáért felelős. A kezelés alatt kellemes melegség érezhető az arcbőrön, aminek következtében enyhe arcpír léphet fel, de ez fokozatosan eltűnik a bőr lehűlésével.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A kezelőfej segítségével a mélyen gyökerező zsírokat is elérhetjük. Nagy bőr alatti hőmérséklet változást okoz, ezáltal megindítja a zsírsejtek nyirokkeringés felé áramlását. A rádiófrekvencia jótékony hatással van a bőr irha rétegében lévő kollagénrostokra – ami bőrünk feszességéért felel. A kezelőfej specialitása és ez az elsődleges funkciója kiválóan feszesíti a bőrt, ami visszanyeri a rugalmasságát és esztétikusságát.

Rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakcióként kollagént kezd termelni, ezáltal érjük el sima, feszes, szép állapotú bőrt. Ezen kívül rendkívül nagy szerepet játszik a narancsbőr kezelések terén. Kavitációs zsírbontással egybekötve.

A rádiófrekvenciával szelektív hőhatást gyakorlunk a szövetekre és így az általa felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén rendeződéséhez és termeléshez. Ennek hatására bőrünk feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb lesz. A kötőszövetek hő által létrejött viselkedése számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától.

A kezelőfej segítségével a bőrt kb. 40 C fokra melegítjük fel, és a hő hatására beindul a kollagén termelődés.

Alapvetően a bőr megereszkedése és a ráncok ellen hat. Bevált módszer a bőr öregedése ellen, a laza petyhüdt bőr feszesebbé válik, halványulnak a ráncok, kollagén újratermelő hatás érhető célzott kezeléssel. Önmagában és egyéb kezelési technikákkal kombinálva is látványos eredmények érhetők el mind az arc, mind pedig a testkezelés területén (cellulit).

Mivel nincs fényérzékenyítő hatása, egész év során biztonságosan végezhető. A kezelt területen enyhe bőrpír jelentkezhet, mely kellemetlenség pár óra alatt eltűnik.

BB Re:form Rádiófrekvenciás kezelés
Rádiófrekvenciás kezelés

Arcot, nyakat, dekoltázst és a test egyéb területeit is kezeljük, kifejezetten bőrfeszesítő jelleggel. Ezeken a területeken látványos eredményt érhetünk el face-lifting, anti-ageing kezelésekben, mert ezek fokozzák a bőr rugalmasságát, kisimítják az apróbb ráncokat, feszesítik a bőrt a megereszkedett területeken, például a dekoltázson, a tokán vagy akár combokon, karokon, vagy a hason. Ezen kívül rendkívül nagy szerepet játszik a narancsbőr kezelések terén.

Rádiófrekvenciás kezelés
 • Bőrfeszesítés
 • Bőr esztétikai kinézete
 • Bőr a rugalmasságának visszanyerése
 • Narancsbőr eltávolítás
 • Kavitációs zsírbontás után 20.0

Mire számíts kezelés során

A gondosan előkezelt, letisztított bőrfelületre kontakt-zselét viszünk fel, majd a kezelő fej segítségével végezzük el a kezelést.

Rádiófrekvenciás kezelések után kerülni kell a hőhatást, így például a kezelés után nem javasolt a szolárium használata, vagy a napozás. Ajánlott a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása.

A rádiófrekvenciás kezelés nem igényel különösebb előkészületet, azonban fontos a bőr és a test hidratáltsága! Így azt javasoljuk, hogy a kezelés előtti 24 órában mindenképp legyen meg a napi ajánlott vízfogyasztás. A meglévő és új fibroblaszt sejtek rugalmassága nagyban függ a sejtképződés alatt biztosított víz mennyiségétől.

Természetesen a hidratáltság később is fontos kívülről is hidratáló szérumok, pakolások és krémek formájában. Az igazán hatásos végeredményhez kúra-szerű kezeléssorozat ajánlott 1-2 hetente, 6-8 alkalommal! De előszeretettel alkalmazzuk nagyobb események előtti 1-2 napban a friss megjelenés érdekében.

Összefoglalva:

A rádiófrekvenciás kezelés kettős hatással bír:

 • a meglazult kollagénrostokat rögtön összehúzza, azonnali bőrfeszesítést eredményezve, majd egy elhúzódó regenerációs folyamatot (bőrmegújulást) indikál. A regeneráció bőrünk saját, természetes kollagén-termelésének fokozódása miatt következik be.
 • A fokozott folyadékbevitel nagyban erősíti a kezelés hatását.

A kezelés választható önmagában, illetve feszesítő, tápláló krémekkel, maszkokkal megkoronázva.

Rádiófrekvenciás kezelés, előtte-utána

A géppel végzett kezelésnek az alábbi ellenjavallatai vannak

 • Terhesség, szoptatás vagy menstruáció alatt;
 • Epilepszia;
 • Rosszindulatú daganatos betegeknek;
 • Betegnek, akinek a műtét utáni sebe nem gyógyult be;
 • Akut gyulladásos vagy járványos betegeknek;
 • Szívbetegeknek, illetve szívritmus-szabályozóval rendelkezőknek;
 • Vesebetegeknek;
 • Májműködés elégtelenségben szenvedőknek;
 • Ha beültetett fém tárgy van a testünkben, az adott területen a kezelés nem végezhető;
 • Nem kezelt cukorbetegség esetén.

Az RF kezelések - javaslatok/árak

Személyedre szabott kezelések a minél gyorsabb és hatékonyabb eredmény eléréséhez.

Minden esetben az első kezelés előtt egy konzultáció keretében megbeszéljük a céljaidat, és azokat a testrészeket, melyen változtatni szeretnél.

Heti 3x

Eredményhez 6-8, max.10 kezelés szükséges

30-40 perc

a bőr állapotától függően

Eredmények

Cellulit kezelés, Bőrfeszesítés, Kollagén termelés

   BB Re:form nyitási akció - Beauty collagen
   Bb Re:form Nyitási akció

   Ajándék

   Légy az első 5 szerencsés vendégünk egyike, vásárolj legalább 3 alkalmas alakformáló bérletet, és megajándékozunk egy 15.000Ft értékű Beauty Collagénnel!

   Foglalj időpontot és látogass el szalonunkba!