BB Re:form alakformálás
re:form

re:form – időpontfoglalás

Beauty & Body Re:form
Minden, és csak annyi, ami ahhoz kell, hogy Te csodásan érezhesd magad.

Lépj a testformálás és arcápolás útjára, és érezd magad magabiztosabbnak, mint valaha, mindezt kedvezményes árak mellett!

időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Amennyiben nem találsz számodra alkalmas időpontot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot >, és megnézzük, hogy rendszerünkben van-e módosítható/felszabadítható időpont.

Tájékoztatunk, hogy az árak tájékoztató jellegűek. Foglalásod csak abban az esetben érvényes, ha az a rendszerünk által e-mailben visszaigazolásra került.

Amennyiben mégsem felel meg és szeretnéd lemondani a lefoglalt időpontot, azt a visszaigazoló e-mailben található lemondás linkre kattintva teheted meg!

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezd felénk! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás, időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges.

A próbakezelést annak lemondása esetén később – új időpontban – már nem tudod az általunk megadott kedvezményes áron igénybe venni.

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!

Ritka esetben előfordulhat, hogy a “Az időpont nem lett befoglalva.” hibaüzenetet kapsz, ami akkor lehetséges, ha valakivel éppen egyszerre ugyanazt az időpontot foglaljátok. Ilyenkor kérjük lépj vissza, és válassz más időpontot.

   BB Re:form nyitási akció - Beauty collagen
   Bb Re:form Nyitási akció

   Ajándék

   Légy most a 3 szerencsés vendégünk egyike, vásárolj legalább 3 alkalmas alakformáló bérletet, és megajándékozunk egy 15.000Ft értékű Beauty Collagénnel!

   Foglalj időpontot és látogass el szalonunkba!