BB Re:form alakformálás
Re:form kezelések

HIEMT

HIEMT

A magas frekvenciájú hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. A HIEMT kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk!

A HIEMT eljárás és folyamata

A magas frekvenciájú hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Ez a mágneses vibráció 8 cm mélyen hat az izomszövetekre.

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

A HIEMT kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a HIEMT lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már négy kezelés után is rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén.

Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

BBS-57 HIEMT

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! IZOMÉPÍTÉS és ZSÍRBONTÁS EGYIDŐBEN!

Mit nyújt egy HIEMT kúra:

 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedés
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban
Kavitáció - kezelt területek

Az alakformáló gép non-invazív HIEMT (magas intenzitású elektromágneses hullámzás) technológiát használ a magas frekvenciájú elektromágneses vibrációs energiák kibocsátására négy nagy kezelőfejen keresztül, hogy 8 cm mélységig behatoljon az izmokba, és folyamatosan tágítsa- és összehúzza az izmokat, hogy egy intenzív edzést érjen el, ezáltal izomnövekedést, illetve új kollagén láncokat és izomrostokat hoz létre – edzi és növeli az izom sűrűségét és térfogatát – így elérve feszesebb, kerekebb idomokat.

Szuper hír, hogy ez az izommunka arra készteti a szervezetünket, hogy azonnal a zsírsejtekből akarjon energiát felhasználni. A zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára).

Ez sokként éri a zsírsejteket, nagymértékű lipolízist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat.

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők növekednek, vastagodnak, illetve formásodnak.

A HIEMT kezelés által nyújtott extrém impulzusok lehetővé teszik, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre.

A rendszeres HIEMT kezelés izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat alatt az izomszövet több energiát igényel és az anyagcsere is gyorsul Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez már az első kezelés után is!

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

HIEMT működési elv, előtte-utána
 • Alakformálás-feszesebb idomok
 • Izomtömeg növelés (izom méret növelés)
 • Zsírszövet csökkentés, szálkásítás
 • Fenéklifting (Popsi emelés)
 • Anyagcsere gyorsítás
 • Szétnyílt hasfal kezelése – kismamáknak, akik császármetszéssel szültek és már nem szoptatnak
 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedés
 • 5-szörös metabolizmus gyorsulás
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban
Mit nyújthat egy HIEMT kúra?

A vázizmok összetétele két kategóriába sorolható, gyors (fehér) és lassú (vörös) izomrostokra.

 • A fehér, tehát a gyorsan összehúzódó rostokat gyors összehúzódási sebesség, nagy szilárdság, nagy erő és az anaerob anyagcsere által biztosított rövid távú energia és a kitartás hiánya jellemzi.
 • A lassú (vörös) izomrostokat lassú összehúzódási sebesség, alacsony erő viszont jó állóképesség és jó oxigénfelhasználás jellemzi.

Minél gyorsabb az edzés sebessége, annál több fehér izom stimulálódik, és minél lassabb a sebesség, annál több vörös izom stimulálódik

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

A HIEMT technológia az elektromágneses hullámzás segítségével behatol akár 8 cm-es mélységig is az izomszövetbe, és magas-frekvenciás kontrakciós jel segítségével közvet-lenül indítja meg az izomösszehúzódást. Egyszóval megfeszíti az izmokat.

 • Akár 30.000 izomösszehúzódás 30 perc alatt,ezzel felülmúlva egy szokásos 30 perces edzés során végzett gyakorlatokat;
 • gyorsan látható az izomnövekedés hatása.
Vörös- és fehér izomrostok

A géppel végzett kezelésnek az alábbi ellenjavallatai vannak

 • Menstruáció, terhesség, vagy szoptatás idején;
 • Szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, pajzsmirigy betegségben, rosszindulatú daganatban, vese-elégtelenségben, epilepsziában és izomhúzódásban szenvedő betegek;
 • Fém vagy elektronikus implantátummal rendelkező vendégeket az implantátum felett szigorúan tilos kezelni;
 • Stroke, trombózis, gyulladás, láz, súlyos szív- és érrendszeri megbetegedések esetén.

A HIEMT kezelések - javaslatok/árak

Személyedre szabott kezelések a minél gyorsabb és hatékonyabb eredmény eléréséhez.

Minden esetben az első kezelés előtt egy konzultáció keretében megbeszéljük a céljaidat, és azokat a testrészeket, melyen változtatni szeretnél.

Heti 3x

Erősebb izmok, vékonyabb zsírréteg, feszesebb és tónusosabb test.

30-35 perc

kezelés-időtartam testrészenként

Pihenés

10 kezelés után 2 hónap pihenés /testrész

   BB Re:form nyitási akció - Beauty collagen
   Bb Re:form Nyitási akció

   Ajándék

   Légy az első 5 szerencsés vendégünk egyike, vásárolj legalább 3 alkalmas alakformáló bérletet, és megajándékozunk egy 15.000Ft értékű Beauty Collagénnel!

   Foglalj időpontot és látogass el szalonunkba!