BB Re:form alakformálás
re:form

Re:form – kezelések

Beauty & Body Re:form HIEMT kezelések, kedvezményes árak
Minden, és csak annyi, ami ahhoz kell, hogy Te csodásan érezhesd magad.

Ismerd meg innovatív alakformáló gépeinket, amelyekkel hatékonyan és kényelmesen érheted el szépségeddel kapcsolatos céljaidat. Fedezd fel a legmodernebb technológiát a test- és arcápolás terén! Lépj a testformálás és arcápolás útjára, és érezd magad magabiztosabbnak, mint valaha!

Re:form Testkezelések

HIEMT

A magas frekvenciájú hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. A HIEMT kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk!

Kavitáció

A kavitáció zsírbontás egy olyan noninvazív beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre.

Lipolézer

A lipolézeres zsírbontás azoknak ajánlott, akik minimális súlyfelesleggel küzdenek. A módszer lehetővé teszi, hogy egy időben több területen is formálódjunk, feszesítsük a bőrünket. Olyan esetekben javasolt, amikor az egész test korrekcióját gyorsan szeretnénk elérni.

RF kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés jótékonyan hat a kollagén termelésére a bőrben, amely az arc fiatalságáért felelős. A kezelés alatt kellemes melegség érezhető az arcbőrön, aminek következtében enyhe arcpír léphet fel, de ez fokozatosan eltűnik a bőr lehűlésével.

Re:form Anti-aging kezelések

Arc

A Tripoláris Rádiófrekvenciás fej, a Quadropoláris fejhez hasonlóan 100%-ig anti-aging hatású kezelő fej, amivel teljes arckezelés révén feszesíthetjük az arcbőrt, serkentve annak kollagéntermelését, tehát a feszesség mellett rugalmasságot, ránctalanságot és fiatalosabb kinézetet érhetünk el. A kezelés csökkenti a nagy pórusok méretét.

Dekoltázs

A Quadropoláris Rádiófrekvenciás fej, ami kiválóan alkalmas a dekoltázs kezelésére, működés közben egy olyan teret hoz létre, melyben másodpercenként 450.000 alkalommal változtatja polaritását, melynek eredményeként a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként.

Toka

A toka kezelés során a Quadropoláris Rádiófrekvenciás fej működés közben egy olyan teret hoz létre, melyben másodpercenként 450.000 alkalommal változtatja polaritását, melynek eredményeként a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként.

Re:form Narancsbőr kezelés

Narancsbőr

A narancsbőr kezelés, annak eltérő típusai miatt, különböző eljárásokkal, vagy azok kombinációjával érhető el kiegészítő kezelésként.
BB Re:form nyitási akció - Beauty collagen
Bb Re:form Nyitási akció

Ajándék

Légy most a 3 szerencsés vendégünk egyike, vásárolj legalább 3 alkalmas alakformáló bérletet, és megajándékozunk egy 15.000Ft értékű Beauty Collagénnel!

Foglalj időpontot és látogass el szalonunkba!